Lekkage Breda

Lekkage zorgt voor wateroverlast en kan ernstige schade toebrengen aan je woning. Wanneer je de lekkage ontdekt is het vaak al een tijdje aan de gang. Daarom kun je het beste zo snel mogelijk een expert inschakelen om de lekkage op te laten sporen en te laten herstellen. In Breda kun je daarvoor een beroep doen op de lekdetectieservice van Moorman Totaal Techniek Lekdetectie.

Wij sporen iedere lekkage voor je op zonder je woning te beschadigen. Bel 085 - 106 15 50 voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Lekkage opsporen Breda

Wij maken gebruik van moderne lekdetectiemethoden om lekkages op te sporen. Dat heeft als voordeel dat we heel gericht te werk kunnen gaan. Zo zijn we in staat om met onze detectiemethoden de exacte locatie van het lek te achterhalen.

Daardoor kan de muur, de vloer of het plafond heel gericht worden opengebroken wanneer de lekkage niet direct toegankelijk is. Zo voorkomen we dure herstelkosten door onnodige breekschade.

Voor vrijwel iedere lekkage hebben we geschikte detectiemethoden. Heb je te maken met een van de volgende lekkages? Wij helpen je graag met het opsporen van het lek.

Contacteer Moorman Totaal Techniek Lekdetectie bij een lekkage in Breda

Water zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Is een water- of afvoerleiding gebarsten? Dan zal het water proberen om ergens door je isolatie, houtwerk of beton naar buiten te treden. Daardoor ontstaan vochtplekken en schimmels, die er niet alleen lelijk uitzien maar ook slecht zijn voor je gezondheid.

Lekkage kan je woning zelfs ernstig en permanent beschadigen. Wees dus alert op symptomen van lekkage en schakel onze hulp in zodra je een lek vermoedt. In de regio Breda helpen wij je graag! Bel ons op 085 - 106 15 50 of vraag een offerte aan via het contactformulier.