Detectiemethoden Breda

Door het gebruik van moderne detectiemethoden sporen we lekkages op zonder je huis te beschadigen. Deze detectiemethoden stellen ons in staat om de locatie van het lek op afstand te bepalen. Vanwege de nauwkeurigheid van onze apparatuur kunnen we iedere lekkage moeiteloos voor je opsporen.

Vermoed jij een lekkage ergens in je woning maar is het niet helemaal duidelijk waar het lek precies zit? Neem dan contact op met Moorman Totaal Techniek Lekdetectie. Bel ons op 085 - 106 15 50 of maak gebruik van het contactformulier. Dan komen we snel je naar je toe om de lekkage met onze lekdetectiemethoden op te sporen.

Onze meest gebruikte detectiemethoden in Breda

Als lekdetectiebedrijf putten we voor het opsporen van lekkages uit een groot aantal detectiemethoden. Ieder lek is anders en ook onze aanpak verschilt per situatie. In de meeste gevallen gebruiken we een combinatie van detectiemethoden zodat we alle twijfel kunnen elimineren. Voor het opsporen van een lekkage gebruiken we onder meer de volgende detectiemethoden:

Kleurstofdetectie

Door een kleurstof toe te voegen aan water en het water vervolgens te volgen door een leiding of over het dak, wordt vrij snel duidelijk op welk punt er sprake is van een lekkage. Op dat punt wordt de kleurstof zichtbaar.

Ultrasone detectie

Ultrasone lekdetectie werkt met behulp van ultrasone geluidsgolven die vanuit de woning naar buiten worden uitgezonden. Een sterker geluid op een bepaalde plaats bevestigd een lekkage bij bijvoorbeeld kozijnen of rubbers.

Infrarood

Bij thermografie maken we warmtebeelden met behulp van een infraroodcamera. Aan de hand van temperatuurverschillen tussen verschillende stukken leiding of verschillende plekken op het dak kunnen we de locatie van het lek bepalen.

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie spoort je lekkage op met moderne detectiemethoden

In Breda en omgeving staan wij dag en nacht voor je klaar om op professionele wijze een lekkage op te sporen. Wil je meer weten over lekdetectie? We informeren je graag over onze diensten en over onze werkwijze! Bel 085 - 106 15 50 of maak gebruik van het contactformulier.

Een groot voordeel van onze service is dat de kosten voor lekdetectie vaak volledig worden vergoed vanuit de opstalverzekering. Verzekeraars zijn namelijk voorstander van onze methoden vanwege het weinige sloopwerk en de gering gevolgschade. Uiteindelijk kost ons werk je dus vaak helemaal niets!