Onze detectiemethoden in Breda

Als lekdetectiebedrijf put Moorman Totaal Techniek bij het opsporen van lekkages uit een groot assortiment detectiemethoden. Ieder lek is anders en ook onze aanpak verschilt daarom per keer. In de meeste gevallen gebruiken we een combinatie van detectiemethoden zodat we inzicht krijgen in alle aspecten van het lek. Onder onze detectiemethoden vallen onder andere:

Kleurstofdetectie
Door een kleurstof in poedervorm toe te voegen aan water en dit water vervolgens te volgen door een leiding of over het dak, wordt snel bij benadering duidelijk op welk punt er sprake is van lekkage. Hier wordt de kleurstof immers teruggevonden.

Ultrasone detectie
Ultrasone lekdetectie werkt met behulp van ultrasone geluidsgolven die vanuit de woning naar buiten worden uitgezonden. Een sterker geluid op een bepaalde plaats is aanduiding voor lekkage bij bijvoorbeeld kozijnen of rubbers.

Infrarood
Thermografie of infrarood maakt warmtebeelden met behulp van een infraroodcamera. Hierdoor wordt warm of koud water buiten een leiding zichtbaar zonder te hoeven hakken of breken.

Hoe helpen wij u?

In Breda en omgeving staan wij dag en nacht klaar om lekkage op professionele wijze voor u op te sporen. We informeren u graag over onze diensten en werkwijze! Een groot argument voor het kiezen voor onze service, is het feit dat u de kosten voor lekdetectie vaak volledig vergoed krijgt vanuit uw opstalverzekering. Verzekeraars zijn namelijk voorstander van onze methoden, vanwege het minimale sloopwerk dat hierbij komt kijken. Uiteindelijk kost ons werk u dus vaak niets!