Lekkage opsporen Breda

Met onze detectiemethoden kunnen we iedere lekkage opsporen zonder je woning onnodig te beschadigen. Woon je in Breda, vermoedt je een lekkage maar heb je geen idee waar het lek precies zit? Neem dan contact op Moorman Totaal Techniek Lekdetectie voor het uitvoeren van lekdetectie. Bel 085 - 106 15 50 of vraag een offerte aan via het contactformulier. We vinden gegarandeerd het lek.

Voordelen lekkage opsporen met lekdetectie

Het grootste voordeel van lekdetectie is dat we geen schade aanrichten bij onze zoektocht naar het lek. We gebruiken de laatste technieken en moderne opsporingsmethoden. Zodoende kunnen we de lekkage opsporen en tegelijkertijd de vloer, het plafond en de muren intact laten. Dat scheelt een heleboel herstelkosten en voorkomt overlast.

Bovendien krijg je na afloop een rapport met de details van de werkzaamheden en de resultaten. Mochten we niet in staat zijn om de lekkage zelf op te lossen dan kan een vakman met onze aanwijzingen aan de slag.

Je kunt het rapport ook gebruiken als ondersteuning voor een schadeclaim bij de verzekering. Lekdetectie wordt namelijk vaak vergoedt vanuit de opstalverzekering. Voor meer informatie kun je het beste even contact opnemen met je verzekeraar.

Hoe sporen we lekkages op?

Ieder lek manifesteert zich anders, er is dus geen ‘standaard aanpak’ voor het opsporen van een lekkage. Onze ervaren lekdetectie experts bekijken iedere situatie ter plekke en bepalen dan de juiste aanpak.

We hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende detectiemethoden. Zo kunnen we onder andere ultrasone geluidsgolven, warmtebeelden en een speciaal traceergas inzetten. Ook werken we veel met een kleine camera, die wendbaar en op afstand bestuurbaar is. Daarmee kunnen we zelfs de kleinste ruimten inspecteren. Zo zien we al snel van buitenaf hoe de situatie er van binnen uitziet, zonder te hoeven slopen!

Laat je lekkage opsporen door Moorman Totaal Techniek Lekdetectie

Laat je lekkage door ons opsporen in Breda en je bent snel van het probleem verlost. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 085 - 106 15 50 of door gebruik te maken van het contactformulier.